Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Fullt tumult efter Sebastian Larssons kvittering på tilläggstid.

Rösler om domaren: Matchen för stor för honom

Malmö FF:s tränare Uwe Rösler dömde ut domaren Bojan Pandzic efter toppmötet med AIK på Friends. På presskonferensen krävde han:

Rösler var mycket besviken på domsluten som kostade Malmö FF tre oerhört viktiga poäng och som gav AIK en poäng som kan ha avgjort guldstriden.

Han gav direkt Pandzic skulden för de förlorade tre poängen.

- Det var inte offside på Marcus Antonssons 2–0. Det var onside. Och det var inte frispark när AIK kvitterade. Jag är helt lugn, och lyssna: Jag måste säga att den här matchen var för stor för honom. Jag tycker inte att vi förtjänade det, jag tycker inte att AIK förtjänade det. Inte heller publiken på över 30 000, säger tysken som ersatte Magnus Pehrsson i somras.

Inte arg på Larsson

Direkt efter att Sebastian Larsson hade slagit in kvitteringen stolpe-stolpe-in i 96:e minuten sprang han mot Rösler och Malmöbänken och firade. En provokation som ledde till att så gott som samtliga spelare, ledare, väktare och säkerhetspersonal drabbade samman.

Rösler gjorde samtidigt en "domaren är köpt"-gest med fingrarna. När tumultet lugnat ned sig fick Rösler rött kort och Larsson en andra varning.

- Men jag har fortfarande inte fått någon förklaring till att jag visades ut, säger Rösler som också påpekar att han inte var speciellt arg på Larsson.

"Handlar om känslor"

- Jag har också firat på några dumma sätt. Sebastian firade inte i det tekniska området. Den jag reagerade på var deras nummer 14 (Heradi Rashidi). Han firade i det tekniska området – och sådant gör man inte. Det var där allt startade.

- Fotboll handlar om känslor. Det var ett viktigt mål. Det var inte den stora grejen. Den var att matchen togs ifrån oss. Det måste vi prata om och det måste ni skriva om. Jag har varit här i 4,5 månader och jag har sett för många sådana beslut.

- De i dag kostade oss enormt, säger Rösler.