Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Albin Ekdal skriker ut sin smärta på Ullevål.

Sydd Ekdal följde slutet på mobilen

Albin Ekdal skrek ut sin smärta och fick hjälpas av planen. Tur i oturen: Två sår fick sys och han räknar med att vara åter på plan inom kort.

Med ett rungande skott hoppades Serie A-proffset reducera när Norge ledde med 2–0, men bollen slog i stolpen och ut. När han gick för att nå returen föll han ihop.

- Jag minns inte riktigt vad som hände, jag var så fokuserad att försöka nå min stolpretur. Det gjorde bara ont.

Det blödde ur två öppna sår.

- Det är en jobbig skada att få på knäskålen. Det går inte att böja benet. Jag vet inte om jag fick dobbar på mig eller om jag ramlade på en sten eller något.

Kollade på mobilen

Ekdal syddes omgående och missade det mesta av lagkamraternas enorma vändning under de sista 20 minuterna.

- Jag kollade på min mobiltelefon i slutet, hann se 3–2-målet men tyvärr också kvitteringen, säger han.

- Vi var nära att ta tre tunga poäng, men det ville sig inte. Vi är några sekunder från att vinna matchen. Jag är stolt och tycker att vi visade prov på bra karaktär som kommer tillbaka, men det svider att inte vinna när man vänt till 3–2.

- Att vi gör tre mål är naturligt, vi skulle ha gjort två till i första halvlek. Att de gör tre... vi kunde ha undvikit något och ett var offside.

- Det känns trist att inte vinna när man gör en sån bragd.

Även Olsson skadad

Även Kristoffer Olsson fick hjälp av planen. På tilläggstid kände han smärta i ena knäet och bytte med Sebastian Andersson strax innan Norge kvitterade.

- Det är väl en lättare vridning. Det gör jäkligt ont just nu. Vi får se hur det är, säger Olsson till TV4 Fotbollskanalen.

Även Sebastian Larsson haltade efter matchen.

Förbundskapten Janne Andersson berättade på presskonferensen att han i halvtid konfronterade italienske domaren Gianluca Rocchi.

- Han erkände att målet (Bjørn Johnsens 1–0) skulle ha underkänts för av offside och han bad om ursäkt, sade Andersson.