Anton Tinnerholm var inblandad i båda målen när New York City slog LA Galaxy med 2-0. Arkivbild.

Tinnerholm bäste svensk när Galaxy föll

|

Zlatan Ibrahimovic gick mållös från mötet mellan LA Galaxy och New York City på lördagen. Som minne från tvåmålsförlusten fick Galaxystjärnan dock med sig ett gult kort. Efter en ribbträff i 87:e minuten rök Zlatan ihop med New Yorks målvakt Sean Johnson.

Enligt ESPN grabbade Ibrahimovic tag om målvaktens nacke och de två spelarna tumlade sedan runt på marken och fick varsin varning.

Mer produktiv var matchen för planens andre svensk, försvararen Anton Tinnerholm, som var inblandad i New Yorks båda mål.

Det första målet kom efter att Tinnerholm fyrat av en vänster som motades av Galaxys målvakt David Bingham. På returen var brassen Héber framme och satte enkelt bollen i mål.

Fem minuter senare fixade Anton Tinnerholm en straff för New York som dundrades in av argentinaren Maximiliano Morález.