West Hams Michail Antonio blev historisk med sitt 1–0-mål mot Tottenham i Premier League.

Tottenham föll efter historiskt mål

|

Tottenham har släppt in sitt första mål på sin nya arena. "Spurs" föll med 0–1 hemma mot West Ham i Premier League-fotbollen och missade därmed chansen att stärka sin tredjeplats i tabellen.

I den 67:e minuten blev gästernas Michail Antonio historisk när han som förste motståndarspelare tryckte in bollen från nära håll. Den 29-årige mittfältaren bröstade ner ett inlägg från Marko Arnautovic och vristsköt in 1–0 i bortre hörnet – och tystade Tottenham Hotspur Stadium för första gången sedan arenan invigdes den 3 april.

Då vann Tottenham med 2–0 mot Crystal Palace.

Tidigare under matchen, 25 minuter in i första halvlek, var Lucas Moura nära att ge hemmalaget ledningen, men bollen smet utanför stolpen.

Därmed åkte "Spurs" på sin andra ligaförlust på tre matcher och sin tolfte förlust totalt.

Tottenham, som är klart för semifinal i Champions League, ligger trea i PL på 70 poäng, tre före Chelsea och fyra före Arsenal med två matcher kvar att spela.