Trelleborg tappade i slutet

|

Trelleborg var på väg att sätta ordentlig press på Brommapojkarna i jakten på en direktplats till allsvenskan. I 87:e minuten drog dock laget på sig en straff borta mot Falkenberg och hemmalagets Erik Persson kunde kvittera till 1–1.

Det var Trelleborgs tredje segerlösa match i rad, två kryss och en förlust, och innebär att laget behåller sin kvalplats, men är fem poäng bakom BP och sju bakom ledande Dalkurd.

Skånelaget tog ledningen redan i tolfte minuten då Alexander Blomqvist nickade in 1–0, men trots flera bra chanser kunde laget inte avgöra.

I stället kvitterade hemmalaget tack vare Enock Kwakwas fräcka solorajd där han till slut fälldes av Camara Jönsson. Erik Persson satte straffen säkert i mål.