Varberg. Ett lag som fortsatt har full pott i Superettan. Arkivbild.

Varberg ångar på i superettan

|

Det verkar pågå något riktigt intressant i Varberg i år.

Under måndagen kom klubbens fjärde seger på lika många matcher i superettanstarten. Dessutom kom den med besked i form av en 3–0-seger över fjolårsallsvenska Brommapojkarna.

Samtliga mål föll under en tiominutersperiod i den andra halvleken. Astrit Seljmani inledde målskyttet i minut 67, Daniel Krezic utökade två minuter senare innan Seljmani fastställde slutresultatet i minut 77 med sitt andra för dagen.

Desto mer dramatiskt blev det mellan Frej och Öster, där tabelljumbon Frej fick sina första poäng för säsongen – tre stycken dessutom.

Samouil Izountouemoi blev matchhjälte när han satte 3–2 med ett drömmål på volley i 94:e minuten. Detta bara några minuter efter Frejs kvittering i 88:e genom Melvin Frithzell.

I dagens två övriga matcher blev det delade potter. Halmstad spelade 2–2 mot Syrianska och Västerås–Trelleborg slutade mållös, 0–0.