Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vegas Golden Knights huvudtränare Gerard Gallant tog sitt lag till seger i den första träningsmatchen borta mot Vancouver.

Vegas vann första träningsmatchen

Det var de ungas kväll när NHL-nykomlingen Vegas Golden Knights spelade sin första officiella träningsmatch och vann över Vancouver med 9–4.

21-årige Tyler Wong, som har ett AHL-kontrakt med Las Vegas-laget, glänste och gjorde hattrick. Förutom de tre målen spelade han fram till ett.

- Pucken hittade mig i bra lägen och jag lyckades sätta dem, säger Wong enligt AP.

Han gjorde lagets allra första mål, 4.58 in i den första perioden.

- Det är en stor ära. Staden är väldigt glad över att ha fått ett hockeylag och att få vara del av det är speciellt.

Vegas-tränaren Gerard Gallant hade tagit ut ett väldigt ungt lag till matchen och ingen av de tre svenskarna, William Karlsson, Oscar Lindberg och Oscar Dansk, spelade.

- Vi fick många spelare i draften och alla unga har imponerat på träningslägren. Om de tar sig in i laget vore toppen, men gör de inte det är de inte redo och får gå tillbaka (till andra lag) och utvecklas, säger Gallant enligt NHL:s webbplats.

Vancouver ställde också upp med ett ungt lag, eftersom det ordinarie laget med spelare som Daniel och Henrik Sedin, Loui Eriksson och Alexander Edler är på väg till Kina för träningsmatcher mot Los Angeles.

Vancouver-rookien Philip Holm gjorde ett mål och en assist.