Villa-Lidköpings Joakim Andersson jublar efter ett mål. Han gjorde fyra mot Edsbyn. Arkivbild.

Villa tog andra raka mot Edsbyn

|

Joakim Andersson gjorde fyra mål när Villa-Lidköping vann den andra semifinalen mot Edsbyn med 8–4.

Villa kom till Edsbyn med en 5–1-seger i bagaget. Och gästerna satte full fart direkt, Joakim Andersson gjorde första målet i femte minuten, William Arvidsson det andra i fyra minuter senare och Andersson spädde på till 3–0 när en knapp kvart var spelad.

Edsbyn fick kontakt genom Mattias Hammarström två mål i första halvlek och Oscar Wikblads 3–4-mål på hörna i början av andra halvlek.

Men Villa drog ifrån genom Joakim Anderssons två mål och Edsbyn hade inget att svara med.

Villa-Lidköping kan säkra finalplatsen i tisdagens tredje semifinalmatch, i bäst av fem, på hemmaplan,