Washington slog Rangers i förlängning

New York Rangersforwarden Mika Zibanejad gjorde ett mål och noterades för en assist mot Washington. Men det räckte inte, matchen slutade 4–3 till Washington.

ANNONS
|

Matt Niskanen satte det avgörande målet med knappt tre minuter kvar av förlängningen.

- Ett bra mål. Jag gjorde inte så mycket, Kuzi (Jevgenij Kuznetsov) gjorde ett bra förarbete. Jag kunde bara peta in den, säger Matt Niskanen om sin insats på Washingtons Twitter.

Det var Niskanens första mål för säsongen och därmed bröts Washingtons förlustsvit på två matcher.

ANNONS

Alex Ovetjkin gjorde två av Washingtons mål och Nicklas Bäckström två assist. Övriga mål gjordes av Washingtons John Carlson samt New Yorks Jimmy Vesey och Christ Kreider.

Rangersmålvakten Henrik Lundqvist beskriver mötet som riktigt bra ishockey, och berömmer Washington för starkt spel i powerplay. Men även om Rangers, enligt Lundqvist, gjort stora framsteg under de senaste matcherna så räckte det inte hela vägen den här gången för New York-laget.

- Självklart är det en besvikelse att inte få med sig två poäng när man lyckas ta det till förlängning. Tre av fyra (poäng) för oss de två senaste kvällarna – det är definitivt ett steg framåt för oss, säger han efter matchen på lagets Twitterkonto.

Rättad: I en tidigare version uppgavs fel antal mål för Mika Zibanejad. Rätt är ett mål.

TT
ANNONS