Sportredaktionen bryter ny mark och kommer för första gången direktsända från ett rally.
Sportredaktionen bryter ny mark och kommer för första gången direktsända från ett rally. Bild: Stefan Bennhage

TTELA satsar på direktsänt rally

TTELA-sporten bryter ny mark. På lördag direktsänder vi för första gången från ett rally på ttela.se.
– Jätteroligt att kunna erbjuda våra läsare och tittare ytterligare en direktsänd sport, säger sportreporter Johanna Josephsson.

ANNONS
|

LÄS MER:DIREKT: Rallyt utanför Trollhättan

LÄS MER:SMK Trollhättan anordnar rallytävling i miniformat

SMK Trollhättans Strömkarlsrally är inställt på grund av corona, men rallytävling blir det ändå. På lördag anordnar SMK Trollhättan ett mindre rally i närområdet. Tävlingen är utan publik, men för dig som ändå vill känna av stämningen är det ttela.se som gäller.

För första gången kommer TTELA-­sporten att sända direkt från en rallytävling.

– Det kommer inte att bli en traditionell rallysändning med resultatfokus, utan en sändning där vi fångar upp stämningen i start- och serviceområdet. Vi kommer följa några starter samt intervjua arrangörer och förare, säger Johanna Josephsson, sportreporter.

Sändningen startar runt lunch på ttela.se och kommer att ledas av Jonas Myrholm. Resultat och segerintervjuer kommer på ttela.se på lördag eftermiddag.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS