Chris Smalling, här i sin gamla klubb Manchester Uniteds tröja, berättar att han blev rånad i sitt hem. Arkivbild.
Chris Smalling, här i sin gamla klubb Manchester Uniteds tröja, berättar att han blev rånad i sitt hem. Arkivbild. Bild: Rui Vieira/AP/TT

Romastjärnan rånad i hemmet

Fotbollsstjärnan Chris Smalling har gått ut i sociala medier och berättat att han blev rånad i sitt hem i fredags morse.

ANNONS

Det var vid femtiden på morgonen som tre gärningsmän bröt sig in och rånade den engelska Roma-backen och hans familj.

Rånarna tvingade Smalling att öppna kassaskåpet och stal sedan tre Rolexklockor, smycken och cirka 300 euro (motsvarande drygt 3 000 kronor) i kontanter, uppger den italienska nyhetsbyrån Ansa och sporttidningen Corriere dello Sport.

Smallings fru, son, mor och andra familjemedlemmar befann sig också i huset, söder om Rom.

Nyheten blev känd på fredagen och på lördagen gick Smalling själv ut i sociala medier och berättade om vad som hänt.

"Jag skulle vilja tacka för allt stöd vi har fått. Även om min familj är skakad över det som har hänt är vi lyckligtvis oskadda", skriver han på Twitter.

ANNONS

Smalling skriver även att han hoppas att inbrottstjuvarna "kan komma på ett mer meningsfullt sätt att leva sin liv utan att orsaka så mycket skada och oro för andra."

31-årige Chris Smalling har gjort 31 landskamper för England och spelar sedan 2019 för Roma. Han fick sitt stora genombrott i Manchester United där han spelat stora delar av sin karriär.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS