Sebastian Söderberg har testat positivt för covid-19. Arkivbild.
Sebastian Söderberg har testat positivt för covid-19. Arkivbild. Bild: Tim Goode/AP/TT

Söderberg i karantän efter flygresa

ANNONS

Sebastian Söderberg får inte spela vidare i Europatoutävlingen i golf i Nordirland. Detta sedan han på planet till landet suttit två platser ifrån en passagerare som efter flygresan testat positivt för coronaviruset.

Trots att Söderberg testade positivt för covid-19 redan i mars och har uppvisat antikroppar tvingas han nu till 14 dagars karantän, på order av nordirländska myndigheter.

Söderberg spelade torsdagens första rond (74 slag, fyra över par) och har efter sin ankomst till turneringsbubblan på Galgorm Castle GC testat negativt. Men nu är det alltså slutspelat för svensken.

Rättelse: I en tidigare version angavs att Sebastian Söderberg nyligen testat positivt för coronaviruset. Rätt ska vara att han fick covid-19 redan i mars.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS