Dorothea Wierer har feber inför helgens världscuppremiär i Östersund. Arkivbild.
Dorothea Wierer har feber inför helgens världscuppremiär i Östersund. Arkivbild. Bild: Darko Bandic/AP/TT

Skidskyttestjärnan sjuk inför världscuppremiären

ANNONS

Skidskyttarnas världscupsäsong inleds i Östersund i helgen, men frågan är om Dorothea Wierer kommer till start då. Den italienska stjärnan, tvåa i totala världscupen förra säsongen, har 39 graders feber.

"Bra tajming, som vanligt", skriver 33-åringen ironiskt på Instagram.

På lördag väntar stafetter, både mixed och singelmixed, innan individuella distanslopp avgörs på söndag. Premiären i Östersund fortsätter sedan med tävlingar onsdag till söndag nästa vecka.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS