Joakim Lagergren. Arkivbild.
Joakim Lagergren. Arkivbild. Bild: Anders Wiklund/TT

Sparkade på bagen – missar hemmatävlingen

I förra veckans tävling i Hamburg fick Joakim Lagergren ett vredesutbrott och sparkade på golfbagen. Det skulle han inte ha gjort.
– Tyvärr kom de med beskedet att det är en fraktur i foten, säger han till Viaplay.

ANNONS

Joakim Lagergren är medlem på Ullna och har länge sett fram emot veckans Scandinavian Mixed på hemmabanan. Men nu får han finna sig att bara vara åskådare medan 156 herrar och damer gör upp om segern i Europatourtävlingen.

– Det här hade varit lite karriärens höjdpunkt, just nu känns det supertråkigt, säger 31-åringen som 2018 tog sin hittills enda seger på touren.

Det var under första rundan av German Open som Lagergrens olycksaliga spark inträffade.

– Jag spelade rätt bra i 17 hål, avslutade lite dåligt och brinner av och drar en spark i min golfbag. Jag känner väl ganska direkt att det är något som händer i foten, säger han till Viaplay.

ANNONS

Röntgen på sjukhuset i Hamburg visade att det rör sig om en fraktur. Efter ytterligare undersökningar i Sverige har det tänts ett visst hopp och i bästa fall handlar det "bara" om en blödning på en stressfraktur, säger Lagergren.

En klen tröst den här veckan.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS