TTELA-sporten satsar fortsatt på direktsända fotbollsmatcher på ttela.se och gör bland annat en satsning på Skoftebyns damer i division 1.
TTELA-sporten satsar fortsatt på direktsända fotbollsmatcher på ttela.se och gör bland annat en satsning på Skoftebyns damer i division 1. Bild: SEBASTIAN LAMOTTE

Här är kommande live på ttela.se

För sju månader sedan direktsände TTELA för första gången ett idrottsevenemang på ttela.se. Under maj och juni fyller vi på med ytterligare ett gäng lokala fotbollsmatcher.

ANNONS

SPORTKRÖNIKAN

På programmet den där gången i september stod dammatchen i division 2 mellan Stenungsund och Skoftebyn.

En match som Elin Carlsson & co i Skoftebyn vann med stora siffror vilket i sin tur innebar att föreningen kvalificerade sig för spel i division 1 den här säsongen.

Sedan har antalet livesända matcher på webben fyllts på fram till dags dato med ytterligare 44 matcher i ishockey, bandy, futsal, innebandy, handboll och ännu mera fotboll.

Dessutom en direktsänd boxningsgala i Vänersborg med stadens boxningsklubb som arrangör.

Stort intresse

Intresset har i de flesta fall varit stort för våra sändningar med toppar i Lund-FCT i kvalet till division 1 och Gripens sista hemmamatch i allsvenskan mot Frillesås, som ju senare avancerade till elitserien via kval.

ANNONS

Direktsändningar är numera vardag för oss på TTELA-sporten där utrustning och arbete inte längre enbart består av penna, block och referat/snack efter matchen. Vi gillar det här, vi tycker att det är kul och framförallt så vet vi att ni gillar livesänd lokalsport.

Det har vi siffror på.

Därför tar vi sats för ytterligare ett knippe matcher i den lokala fotbollen med början på söndag och i första hand fram till mitten av juni.

Damsatsning

Vi gör en satsning på Skoftebyn dam som numera alltså huserar i division 1 och har startat optimistiskt med fyra poäng på två matcher.

Men vi går också ner i divisionerna med bland annat mötet mellan IFK Trollhättan och Göta BK i västgötafyran och dalderbyt mellan Brålanda IF och Frändefors IF i division 5.

Men fokus ligger förstås på den serie som vi själva kallar TTELA-tvåan med den lokala kvartetten FCT, VFK, Skoftebyn och VIF. En extra intressant serie som många fotbollsintresserade följer och engagerar sig i.

I faktarutan nedan ser ni de matcher som vi planerar att sända med förbehållet att någon match kan utgå och någon annan kan ersättas eller tillkomma.

Vi är taggade, hoppas att ni också är det!

Fakta: Matcherna

Söndag 29/4 kl 15.00 Skoftebyn-QBIK (division 1 dam)

Lördag 5/5 kl 14.00 VFK-Torslanda (division 2 herr)

Söndag 6/5 kl 17.00 FCT-FBK Karlstad (division 2 herr)

Onsdag 9/5 kl 19.00 IFK Trollhättan-Göta (division 4 herr)

Fredag 11/5 kl 19.00 Mellerud-TBoIS (division 3 herr)

Lördag 12/5 kl 15.00 Gauthiod-FCT (division 2 herr)

Söndag 13/5 kl 15.00 Skoftebyn-Qviding (division 1 dam)

Fredag 18/5 kl 19.00 Skoftebyn-IFK Uddevalla (division 2 herr)

Lördag 19/5 kl 15.00 Brålanda-Frändefors (division 5 herr)

Måndag 21/5 kl 19.00 FCT-Stenungsund (division 2 herr)

Fredag 25/5 kl 19.00 LNIK-TFK (division 2 dam)

Lördag 2/6 kl 15.00 VFK-Stenungsund (division 2 herr)

Söndag 10/6 kl 15.00 Skoftebyn-Gauthiod (division 1 dam)

Måndag 11/6 kl 19.00 FCT-VFK (division 2 herr)

Med reservation för ändringar i programmet.

ANNONS