Andy Murray jublar rejält efter segern i dubbelfinalen.

Storslagen comeback för Andy Murray

Andy Murrays comeback efter höftoperationen i januari utvecklades till en fullskalig succé. Den tidigare världsettan vann dubbelturneringen på Queens i London tillsammans med spanjoren Feliciano Lopez.

|

Andy Murray fick det besked han ville ha i comebacken. Tillsammans med dubbelpartnern Feliciano Lopez vann man finalen mot Joe Salisbury och Rajeev Ram med 7–6 (8–6), 5–7, 10–5.

- Jag njöt verkligen av det här. Jag kände mig väldigt avslappnad i början av veckan och ju längre det gick desto mer nervös blev jag och min tävlingsinstinkt började slå in, säger Murray.

En skön seger för Murray som dessutom inte hade några problem med höften.

- Min höft kändes jättebra och jag kände ingen smärta. Jag ska försöka fortsätta att utvecklas nu, men jag är bara glad över att vara tillbaka på banan.

Murrays helg var bra, men frågan är om inte Feliciano Lopez hade det lite bättre? Förutom dubbelturneringen vann spanjoren även singelturneringen efter att ha besegrat fransmannen GIlles Simon med 6–2, 6–7 (4–7), 7–6 (7–2).

Snart stundar Wimbledon med start 1 juli. Murray kommer inte att spela singel i grand slam-turneringen. Däremot kommer han finnas med i dubbelturneringen tillsammans med fransmannen Pierre-Hugues Herbert.