Stort padelcenter i konkurs

PDL Center Trollhättan, en av stadens största anläggningar för padel, har meddelat sina kunder att de försätts i konkurs.

ANNONS
|

Med sina nio banor är PDL Center Trollhättan ett av stadens största center. Som en del av PDL United, en sammanslagning mellan bland andra PDL och Padel United, har anläggningen både riktat sig mot nybörjare och mot mer erfarna spelare. Men inte längre.

Under fredagen kom beskedet att anläggningen försätts i konkurs, knappt fyra år efter invigningen. En invigning som gästades av bland andra Måns Zelmerlöw och tennislegendaren Jonas Björkman, två av namnen bakom PDL Center.

När TTELA når PDL Center Trollhättan under fredagseftermiddagen bekräftar de konkursen men vill inte kommentera det.

– Det känns som att det var väntat eftersom koncernen har stängt flera padelhallar den senaste tiden. Man har ju pratat en del om padeldöden och nu kom den hit också, men det är såklart synd, säger en padelspelare som brukar spela vid PDL Center Trollhättan.

ANNONS

Han spelar själv padel ungefär två gånger i veckan på padelcentret och tycker att det är tråkigt att centret lägger ned.

– Det är synd att det försvinner. Nu får jag hitta någon annanstans att spela och det finns ju fortfarande några kvar här i området.

ANNONS