Daniel Niemi Ström, Tom Roslin och Annie Nordberg Saxberg tog medalj på JSM i helgen.
Daniel Niemi Ström, Tom Roslin och Annie Nordberg Saxberg tog medalj på JSM i helgen. Bild: Trollhättans BF

TBF-trio tog medalj på junior-SM: ”Det vi förväntade oss”

Trollhättans BF-spelarna Daniel Niemi Ström, Annie Nordberg Saxberg och Tom Roslin åkte inte hem tomhänta från junior-SM i Sundsvall i helgen.
Samtliga tre tog medalj i mästerskapet.
– Våra medaljörer gjorde ungefär det som vi trodde, säger tränaren Jens Olsson.

ANNONS

Trollhättans BF är som bekant regerande svenska mästare i lag och kommer spela slutspel även den här säsongen, men klubben visar också att återväxten ser lovande ut.

Under helgens junior-SM vände tre spelare hem med medalj. Det handlar om Daniel Niemi Ström, Annie Nordberg Saxberg och Tom Roslin.

Daniel Niemi Ström tog med sig två medaljer från Sundsvall efter att ha tagit silver i dubbel ihop med Victor Morskogen och en bronspeng i singel. Ett brons han tog efter att ha lämnat walk over i semifinalen med anledning av ryggproblem.

Väntade framgångar

För Annie Nordberg Saxberg och Tom Roslin blev det varsin bronsmedalj som de knep i dubbelspelet. Nordberg Saxberg vann sin medalj ihop med Emma Nielsen från Askim och Roslin klev upp på pallen med Felix Lindeblad från Påvelund.

ANNONS

– Våra medaljörer gjorde ungefär det som vi trodde och förväntade oss av dem, säger TBF-tränaren Jens Olsson till klubbens hemsida.

TBF:s seniorlag spelar på hemmaplan mot Umeå den 4 mars. Det är lagets näst sista match innan det är slutspelsdags.

ANNONS