TBTK:s hopp om uppsving efter EM-guldet – och krafttag från förbundet

Kristian Karlssons och Sveriges EM-guld väcker nytt hopp om ett uppsving i intresse för sporten – inte minst hos moderklubben TBTK.
Men det finns också en önskan om större krafttag från förbundets sida – för att ge bordtennisen förutsättningar att lyfta.
– I hela Västsverige behöver fler få chansen att pröva på, och det här kan absolut hjälpa till, säger Björn Axelsson, kassör i Trollhättans bordtennisklubb.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.