En fotbollsspelare som tillhört Helsingborgs IF den här säsongen åtalas vid Helsingborgs tingsrätt för våldtäkt. Arkivbild.
En fotbollsspelare som tillhört Helsingborgs IF den här säsongen åtalas vid Helsingborgs tingsrätt för våldtäkt. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Tidigare HIF-spelare åtalas för våldtäkt

ANNONS
|

En fotbollsspelare som under den gångna säsongen tillhört Helsingborgs IF åtalats för våldtäkt. Mannen nekar till brott, enligt stämningsansökan som lämnats in till Helsingborgs tingsrätt.

Våldtäkten ska ha skett i Helsingborg i slutet av maj, men anmäldes i september i år. Spelaren häktades i början av november och några dagar senare meddelade klubben att de brutit avtal med spelaren.

Helsingborg slutade näst sist i allsvenskan och spelar nästa säsong i superettan.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS