Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Trollhätteduon kraschade in i träd: ”Är bra med mig och Albin”

Violenrallyt i Flen startade bra för regerande VOC-mästaren Kristoffer Karlsson/Albin Timell, SMK Trollhättan. Snabbast på sträcka ett och två och en bra ledning när de gick ut på sträcka tre – som slutade med en trädkrock.
– De två första sträckorna var lite bökiga men på trean blev det bättre väg och det blev riktigt roligt att köra, berättar Kristoffer.

En bit före målet tog det dock stopp:

– Vi kom i en höger tvåa, där bilen högg tag i bakändan och sedan small det bara in i ett träd. Vi var dock kvar på vägen och fortsatte, men efter 100 meter var det bara att ge upp. Det blev en trädsmekning höger fram på bilen.

Nu kanske det blev mer än en smekning.....

Bilen fick ordentliga skador och frågan är om den går att rädda:

– Vi får se de närmaste dagarna om det går att rädda bilen. Det är bra med mig och Albin efteråt och det är viktigast. Jag har nog samlat ihop till detta för det var tre år sedan sist jag körde sönder och det just i detta rallyt också.

Karlsson slutade nia

Trots allt glada miner från dem och framöver finns det många rallyn att tävla i, så det blir att jobba hårt i garaget framöver.

Övriga som tävlade i rallyt från detta området var Tommy Karlsson, SMK Trollhättan, som körde in på nionde plats i klassen Appendix K, medan klubbkamraten Stefan Andersson tog samma placering i C VOC.

I samma klass, C VOC, tävlade också Christer Johansson, Dals MK, och för honom blev det en 12:e plats.