Trollhätteföraren efter dödsolyckan på rally-SM: ”Känns inget vidare”

Både Johan Lundqvist och Joel Norqvist, SMK Trollhättan, gjorde fantastiskt bra insatser när den fjärde deltävlingen i SM kördes i Hässleholm i helgen, men allt kom att överskuggas av en tragisk olycka.
På rallyts näst sista sträcka omkom en förare och rallyt stoppades direkt.
– Det känns inget vidare. Han startade bilen efter mig och vi kom att prata en del när vi väntade inför sträckorna, och nu är det en väldigt konstig känsla, säger Joel Norqvist efter målgång, medtagen av vad som hänt.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.