Adam Engelbrektsson, som tidigare spelat i FC Trollhättan, är klar för Oddevold.
Adam Engelbrektsson, som tidigare spelat i FC Trollhättan, är klar för Oddevold. Bild: Christian Flodin

Adam Engelbrektsson gör comeback – klar för Oddevold

Han har varit klubblös sedan i vintras, men nu står det klart vart Adam Engelbrektsson fortsätter fotbollskarriären. 25-åringen väljer att återvända till moderklubben IK Oddevold, något Bohusläningen var först med att berätta.

ANNONS

Den 24 april i fjol drog Adam Engelbrektsson av korsbandet i ena knäet och fick för tredje gången på kort tid påbörja en lång rehabiliteringsprocess.

Då hade Engelbrektsson varit en av FC Trollhättans bäste spelare under flera år och hade kontrakt med Trollhätteklubben säsongen ut. Men någon fortsättning blev det inte och sedan dess har mittfältaren varit klubblös.

Men inte längre.

På torsdagen kom nyheten om att Adam Engelbrektsson återvänder till sin moderklubb, tillika FCT:s seriekonkurrent, IK Oddevold.

– Det är otroligt kul, jag är taggad. Förhoppningsvis blir det en rolig höst för oss, säger han till Bohusläningen.

ANNONS

Adam Engelbrektsson har tidigare berättat att han även varit i kontakt med FC Trollhättan, men han valde alltså att i stället skriva på för Oddevold.

– Det är en klass-spelare, som har haft det tufft skademässigt, men alla vet vad han kan. Vi är jättenöjda och glada att han är hos oss nu. Vi vill sätta fart på hans karriär, säger Oddevolds sportchef Mats Johansson till Bohusläningen.

LÄS MER:Adam Engelbrektsson redo för comeback – jagas av flera klubbar

ANNONS