Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Admir Bajrovic är klar för en ny klubb.  Bild: KRISTER ANDERSSON
Admir Bajrovic är klar för en ny klubb. Bild: KRISTER ANDERSSON

Bajrovic klar för grekiska högstaligan

Trollhättesonen Admir Bajrovic prövar lyckan utomlands för den andra gången i sin karriär. Hans nya klubbadress är Panetolikos i den grekiska högstaligan.

I början av december stod det klart att 23-årige Admir Bajrovic, med IFK Trollhättan som moderklubb, inte skulle följa med Gefle IF ner i division 1. Under tiden som han varit klubblös har han bland annat tränat med FC Trollhättan.

Nu har han hittat en ny klubbadress, nämligen grekiska Panetolikos. Därmed tar han ett gigantiskt kliv i nivå från superettan till den grekiska högstaligan, och blir dessutom lagkamrat med en annan spelare fostrad inom TTELA-området, Åsebrosonen Sebastian Eriksson.

Forwardens kontrakt sträcker sig fram till juni 2020. Fram till dess har Bajrovic chansen att visa att han håller på den internationella scenen.

– Jag är stolt över att vara här. Jag förväntade mig en sådan här sportslig utmaning i min karriär. Jag kommer att arbeta hårt för att hjälpa laget, göra mål och göra fansen stolta, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Det blir hans andra sejour utomlands, då han spenderade merparten av tonåren som ungdomsproffs i den nederländska klubben NEC Nijmegen.