Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Admir Bajrovic bryter sitt kontrakt med Ljungskile SK.

Bajrovic lämnar LSK

Trollhättebördige Admir Bajrovic bryter kontraktet med Ljungskile SK. – Ljungskile är ett avslutat kapitel för mig. Vi har kommit överens om att bryta kontraktet, säger Bajrovic till Bohusläningen.

21-årige Bajrovic kom till Ljungskile SK under vintern 2015 och hade kontrakt med klubben över 2017. Men sedan Ljungskile SK ramlat ur superettan och nästa säsong spelar i division 1 har flera spelare valt att lämna klubben. Så även Bajrovic, alltså.

– Jag vill inte spela i division 1. Jag vill inte låta kaxig men jag har högre ambitioner än så. Jag vill tacka dem som har stöttat mig, framförallt Zoran (Lukic) som trodde på mig när ingen annan gjorde det. Synd att han inte kom tidigare för då hade det kanske sett annorlunda ut, säger Bajrovic till Bohusläningen.

Bajrovic har gjort tolv starter och 21 inhopp i superettan. Sju mål, varav sex under det senaste året gjorde honom till målbäst i LSK tillsammans med Ahmed El Amrani.
Det var framförallt under hösten som Bajrovic hittade rätt som central anfallare i Zoran Lukics 4-3-3-system.

Fem av målen kom under de avslutande sju omgångarna av serien under en period då chanserna till förnyat superettankontrakt såg goda ut.
Hur ser din fotbollsframtid ut?
– Nu ska jag se till att hitta en klubb som passar mig och där jag kan utvecklas. Det finns intresse från Holland, Finland, Sverige, Norge och Danmark.