Engjell Ramadani har förlängt med Vänersborgs IF.
Engjell Ramadani har förlängt med Vänersborgs IF. Bild: Håkan Fredriksson

Engjell Ramadani förlänger med Vänersborgs IF

Engjell Ramadani förlänger med Vänersborgs IF. Skyttekungen har valt att skriva på för ytterligare två säsonger i rödblått.
– Jag har mycket kvar att bevisa, säger han till klubbens hemsida.

ANNONS
|

Engjell Ramadani har haft en strulig start på säsongen. Precis innan seriepremiären vaknade han upp och kunde inte gå. Anledningen stavas ljumskbråck, något som kräver operation.

Och i väntan på operationen, som blir den 14 juni i Stockholm, har Ramadani bara kunnat göra kortare inhopp i ettan södra.

– Smärtan har inte försvunnit, men den är lite mindre. Jag har lärt mig att spela med den. Det har gjort otroligt ont efter matcherna även om jag bara har spelat 15-20 minuter. Jag kan inte skjuta som jag vill och har fått försöka hålla mig i boxen, där jag är som bäst, sa han till TTELA för några dagar sedan.

ANNONS

I väntan på att han ska komma tillbaka i gammalt gott slag igen väljer Engjell Ramadani att förlänga med VIF.

– Det är jag skyldig klubben, så det var en självklarhet för mig. Jag har mycket kvar att bevisa, säger han till klubbens hemsida.

24-åringen har skrivit ett nytt tvåårskontrakt.

– Engjell är ett fantastiskt exempel på en ung och dedikerad spelare som vi söker och Ingvar Jansson och Johan Nilsson i herrsektionen har gjort ett fantastiskt arbete för att få detta att gå i lås. Även om de senaste nio månaderna varit en besvikelse för Engjell så har jag på nära håll sett hur han med sin hängivenhet verkligen gjort allt för att kunna prestera, trots smärtorna. Självklart vill vi ha spelare av hans kaliber och jag ser fram emot att få honom tillbaka fullt frisk till hösten, säger VIF-tränaren Andy Kilner till klubbens hemsida.

LÄS MER:Ramadani om skadan: ”Det gör ont att stå vid sidan av”

LÄS MER:Efter plötsliga skadan – Ramadani tvingas till operation

ANNONS