David Johannesson och FC Trollhättan är ingen bra kombination, under måndagskvällen fick FCT:s sportchef Daniel Lennartsson på nytt nej tack i sitt försök att locka Gaisaren till Edsborg.
David Johannesson och FC Trollhättan är ingen bra kombination, under måndagskvällen fick FCT:s sportchef Daniel Lennartsson på nytt nej tack i sitt försök att locka Gaisaren till Edsborg.

FCT jagar vidare efter nytt nej från David

Lösningen på FC Trollhättans forwardsproblem heter inte David Johannesson. Under måndagskvällen tackade han nej till spel i FCT.

ANNONS
|
Under måndagskvällen fick Daniel Lennartsson, sportchefen i FCT, det besked han inte ville ha: Nej tack från David Johannesson i superettan och Gais. – Jag börjar bli van vid det svaret från honom, säger Lennartsson. Det här var nämligen andra gången som "Lelle" försökt få Johannesson till klubben, och andra gången han fått nobben. – Och det är egentligen inte så mycket att säga om. Han ville uppenbarligen någon annanstans, det måste vi acceptera. Det här betyder också att klubbens jakt på en målfarlig forward går vidare, och av den anledningen fanns tränaren Jörgen Ericson på Uddevalla Arena i kväll när Ljungskile mötte Bridges FC. Laget kommer från Chicago, USA, och består av spelare som hoppas kunna spela till sig ett kontrakt på den här sidan av Atlanten. På svensk mark har Bridges bland annat mött Halmstad BK (i fredags) och förlorat med 0-3. Nu blev det 0-1 mot Ljungskile, och frågan är om FCT:s Ericson hittade något att förstärka sitt måltörstande lag med? – Det fanns olika typer av spelare, säger Ericson, som fastnade lite extra för Gerald Ben, 23, och Kendall Stork, 18. – Ben är intressant, både stor, snabb och teknisk, och satte Ljungskiles spelare under press. Stork är collegespelare, och ska tillbaka till USA, annars var han riktigt bra. Mera FCT: ... Klubben har redan lånat ut Fredrik Larsson och Krister Andersson, båda till Skoftebyns IF i division 2 Norra Götaland, och får även klara sig utan Gabriel Bilan framöver. – Det blir svårt att behålla honom, konstaterar Lennartsson, då Bilan nu flyttar till Linköping för studier. På plussidan finns ännu så länge endast comebackande Fredrik Winroth. Fotnot: FCT inleder höstomgången den 20 augusti borta mot Höllviken.
ANNONS