Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Kristijan Nikolla tränar nu med klubben han förra året lämnade för FC Trollhättan. Bild: Jonas Myrholm
Kristijan Nikolla tränar nu med klubben han förra året lämnade för FC Trollhättan. Bild: Jonas Myrholm

FCT ville avvakta – offensiva pjäsen nu i träning med annan klubb

Kristijan Nikolla hade problem med att konkurrera sig till speltid i FC Trollhättan under säsongen som gått. När klubben valt att avvakta med en kontraktsförlängning är han nu i träning med Lidköpings FK.
– Jag inte fick den speltid som jag hade önskat, säger Kristijan Nikolla till NLT.

Kristijan Nikolla värvades till FC Trollhättan i slutet av januari det gångna året. Anfallaren kom då närmast från spel i division 2 med Lidköpings FK där han noterats för tio mål på bara nio matcher.

Men några mål i FCT-tröjan skulle det inte bli. Nikolla fick göra en hel del inhopp under säsongen, men hade svårt att konkurrera sig till en plats i startelvan och fick aldrig produktionen att ta fart.

LÄS MER: Kristijan Nikolla skulle ringa ambulans – svimmade på golvet: ”Blev svart”

Möjligen en grund till att FC Trollhättan valt att avvakta med att förlänga Kristijan Nikollas kontrakt med klubben, vilket parterna hade en dialog om i december.

”Blickar framåt”

Nu ser Nikolla ut att leta andra alternativ. Det är NLT som är först med att berätta att den offensiva 26-åringen är i träning med klubben han lämnade för FCT, nämligen Lidköpings FK. Han säger också så här till tidningen om säsongen som varit:

LÄS MER: Richard Cindric lämnar FC Trollhättan: ”Jag ville stanna”

– Det var ett år där jag utvecklades mycket, både som person och som spelare, men där jag inte fick den speltid som jag hade önskat. Trots det har jag nog aldrig varit i så bra form som jag var förra året. Jag tar med mig mitt professionella beteende, stänger 2021 och blickar framåt.

Nikolla berättar dock att det ska mycket till för att det ska bli spel i Lidköpings FK under 2022 och att han har andra alternativ att ta ställning till.

– Om det blir division 2 så är det LFK som gäller. Jag ska försöka bestämma min framtid innan januari är slut, säger Kristijan Nikolla till NLT.