Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Oscar Ehner är tillbaka i laget efter skada, inför FCT:s match i kväll.

I KVÄLL: FCT redo för Halmia

– Vi vill visa att vi är bättre, säger FCT:s assisterande tränare Daniel Lennartsson, om kvällens match hemma på Edsborgs IP. Klockan 19 blir det avspark mot Halmia.

Läget i FCT:

Trots en bra match i Halmstad i våras fick FCT inte med sig några poäng hem. Med det färskt i minnet hoppas nu laget att plocka de poäng som behövs för att säkra nytt kontrakt.

– Med 30 poäng så bör man klara sig men vi är inte nöjda med det. Vi vill visa att vi är bättre än förra året då vi tog 36, säger FCT:s assisterande tränare Daniel Lennartsson.

Två raka förluster är Trollhättan såklart inte nöjda med. Därför kan det bli några ändringar i laget inför måndagsmatchen.

– Hampus Ekström är tillbaka efter avstängning och Oscar Ehner efter skada. Vi har en bra träningsvecka bakom oss och satsar på seger, säger Lennartsson.

Har ni bra koll på Halmia?

– Vi har bra koll på dem men fokuserar på vår egen prestation.

Läget i Halmia:

Nykomlingen Halmia tillhörde toppen av söderettan under hela våren. Sedan dalade formen och laget var utan vinst i åtta seriematcher under sommaren. 3-0-segern senast hemma mot Karlstad var faktiskt den första vinsten sedan den 10 juni.

Just nu ligger hallänningarna på femte plats med 30 poäng, tre före FCT.