Johan Dahlins extrajobb – i division 2

Spelare för svenska mästarna och tränare i division 2. Det är Malmö FF-målvakten Johan Dahlins nya vardag.
– Det blir skönt att fokusera på nåt annat, säger Dahlin till nya arbetsgivaren IFK Hässleholms hemsida.

ANNONS
|

Han är från Trollhättan och vaktar målet i Sveriges just nu bästa fotbollslag, regerande svenska mästaren Malmö FF. Men nu skaffar Johan Dahlin ett extrajobb.

IFK Hässleholm i division 2 meddelar att Dahlin, som just nu är på väg tillbaka efter axeloperationen han tvingades till förra året, är ny målvaktstränare i klubben.

– Det är mycket rehab just nu så det blir skönt att fokusera på nåt annat, om jag sen pluggar till advokat eller är målvaktstränare i IFK har ingen betydelse, säger 34-årige Dahlin till IFK Hässleholms hemsida.

Han fortsätter:

– Det är ju inte så att jag slutar när jag är tillbaka i spel i MFF, även om vi får anpassa mina målvaktsträningar till situationen i MFF.

ANNONS

Klubben skriver att den första träningen med IFK Hässleholm genomfördes på tisdagen.

– Jag trivs redan i IFK, det är många kärvänliga personer i klubben-

Johan Dahlin, som hade en skadefylld säsong 2020, har tre år kvar på kontraktet med Malmö FF.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS