Emilia Bengtsson är en av flera lokala talanger som är uttagna till Cup Kommunals gruppspel som avgörs i helgen.
Emilia Bengtsson är en av flera lokala talanger som är uttagna till Cup Kommunals gruppspel som avgörs i helgen. Bild: Karl Andersson

Lokala talanger visar upp sig i Vänersborg

I helgen spelas Cup Kommunal i Vänersborg, och flera lokala talanger är uttagna att representera Västergötland, både på flick- och pojksidan.

ANNONS
|

I helgen väntar gruppspel i Cup Kommunal, en distriktsungdomsturnering för flickar och pojkar födda 2003. För Västergötlands del väntar spel i Vänersborg mot Göteborg och Halland.

Första matcherna spelas på fredagseftermiddagen och cupen pågår sedan hela helgen.

I Västergötlands distriktslag återfinns flera lokala talanger. På flicksidan återfinns bland annat hela VFK:arna Amanda Aronsson, Ebba Sundwall, Elvira Hasanovic Carlborg och Moa Sahlin. Dessutom är Skoftebyns Emilia Bengtsson och TFK HIS:s Meia Eriksson uttagna.

Julia Rzepa, Ebba Sundwall, Elvira Hasanovic Carlborg, Mia Sahlin, Amanda Aronsson och Hannes Larsson.
Julia Rzepa, Ebba Sundwall, Elvira Hasanovic Carlborg, Mia Sahlin, Amanda Aronsson och Hannes Larsson. Bild: Vänersborgs FK

På pojksidan är det Skoftebyn som har flest uttagna spelare. Det handlar om Liam Röhne, Max Malila Hooper, David Larsson och Gustav Forsberg. Förutom dem är Hussein Ahmadi, numera IFK Göteborg men tidigare Skoftebyn, Liam Brag, FC Trollhättan, och Hannes Larsson, VFK, med i laget.

ANNONS

Som om inte fem spelare i Västergötland vore nog för VFK åker Julia Rzepa till Munkfors för att spela med Dalslands F16, där man ställs mot Värmland och Bohuslän.

ANNONS