Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Martin årets bloggare på nytt

2014 röstades Martin Ahlin fram till Sveriges främsta lokalfotbollsbloggare. 2015 blev en favorit i repris. – Det känns ännu större den här gången, säger han.

Folkbollen arrangerar varje år en landsomfattande tävling där man utser Sveriges främsta lokalfotbollsblogg. Vinnaren väljer läsarna själva, och 2014 gick flest röster till TTELA:s Martin Ahlin, som hade startat sin blogg i februari samma år.

Martin var även bland de tio nominerade i 2015 års tävling, och i slutändan tog han hem segern före Simon Petterssons STO-blogg.

– Jag hamnade nästan i ett chocktillstånd när jag upptäckte att jag hade vunnit. Det tog en lång stund innan jag själv hade förstått det, säger Martin som samtidigt fick 10 000 kronor att skänka till valfri division 4-förening.

Ja, vilken blir det?

– Trollhättans FK så klart. Med tanke på att jag är lagkapten där så hade jag förmodligen blivit utkastad om de inte hade fått pengarna, säger Martin och skrattar.

Varför vann du den här tävlingen igen?

– Det får du nästan fråga läsarna om, men jag hoppas att jag har en hyfsat skarp penna och ett brett kontaktnät som gör att jag kan vara först med många nyheter. Sedan är det väl så att lokalfotbollen engagerar väldigt många människor här.

Att det ska bli en tredje titel nästa år vågar han dock inte lova ännu.

– Nej, nu ska jag bara njuta av det här, klappa mig själv på axeln och börja ladda inför silly season-delen av säsongen. Det är den bästa tiden på året, om du frågar mig.