TFK HIS kvar i serieledning

TFK HIS hade bara släppt ett enda mål på de fem tidigare matcherna. Mot toppkollegan Ytterby IS höll man nollan än en gång. Matchen på Stavrelunds IP slutade mållös, 0-0.

ANNONS
|

– Man vill alltid vinna matcher och efteråt var jag lite besviken. Men med lite distans så är jag nöjd med oavgjort, säger Håkan Sandersson, tränare i TFK HIS.

Hans lag ledde division 2 Nordvästra Götaland efter fem raka segrar före den här omgången, och gör det alltjämt med den smått fenomenala målskillnaden 14-1.

Mötet med Ytterby IS blev chansfattigt. Gästerna hade en bra chans i första halvlek, mot detta ställde hemmalaget ett antal halvchanser.

Men inte så mycket mer.

– Vi gjorde så gott vi kunde mot ett rutinerat och stabilt lag. Vi spelade ganska bra fram till deras straffområde men där var det stopp, de hade mycket folk centralt, berättar Håkan Sandersson.

ANNONS

Det faktum att Ytterby hade scoutat hur TFK HIS spelar kändes lite bra, menar Sandersson, som stolt kan konstatera att hans lag bara har släppt in ett mål på sex matcher.

Och alltjämt toppar tabellen.

– Nu kommer det ett antal matcher där vi gäller som favorit. Få se hur vi klarar det, funderar Håkan Sandersson som hade svårt att hitta någon i sitt lag som stack ut framför de övriga.

– Ibland önskar man att det vore så, men i dag var det verkligen jämnt överlag.

ANNONS