Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Miljan Nacic ansluter till Vänersborgs IF (arkivbild). Bild: TTELAA
Miljan Nacic ansluter till Vänersborgs IF (arkivbild). Bild: TTELAA

Värvar mittfältare från rivalen: ”Mycket intelligent”

Vänersborgs IF fortsätter förstärka truppen inför säsongen. Nu har division 1-nykomlingarna plockat in mittfältaren Miljan Nacic från Vänersborgs FK.
– Han har en bra teknik och en fin blick för spelet, säger VIF-tränaren Andy Kilner till klubbens hemsida.

Inom loppet av 24 timmar har Vänersborgs IF presenterat hela fyra nya spelare som kommer stärka laget den här säsongen.

Den senaste i raden – Miljan Nacic.

Den 26-årige mittfältaren har under sina ungdomsår bland annat representerat FC Trollhättan, IFK Trollhättan och Skoftebyn. De senaste säsongerna är det däremot i Vänersborgs FK som Nacic huserat, men nu tar han ytterligare steg i karriären och seriesystemet.

– Det ska bli roligt att nu ta ytterligare ett steg uppåt och känna på Ettan, säger Miljan Nacic till Vänersborgs IF:s hemsida.

”Anpassat sig”

VIF-tränaren Andy Kilner gillar vad han sett från sitt nyförvärv och tror att han kommer ge honom många alternativ när laget ska formeras.

– Han har på kort tid anpassat sig efter vårt sätt att agera och till vårt tempo. Det är en mycket bra egenskap. Och han har en bra teknik och en fin blick för spelet, säger Andy Kilner.

Han fortsätter sedan:

– Han har (förutom att agera mittfältare) också spelat ytterback och jag har sett en hel del matcher från ifjol på video. Det är en intelligent spelare som också ger oss flexibilitet. Det är alltid en tillgång, säger Kilner.

Vänersborgs IF spelar säsongens första träningsmatch mot Karlstad på söndag.