Wargön skrällde mot Skoftebyn

Förhandstipsen sa Skoftebyn – resultattavlan visade 2-1 till Wargön. …– Vi hade inte räknat med poäng, sa glade WIK-tränaren Johan Engström.

|

Spelmässigt övertag för Skoftebyn i första halvlek, men mållöst i paus och en händelserik start på andra akten.

Först när Skoftebyn (Desire Saad) missade straff, och hemmalaget i anfallet efter gjorde 1-0, mål av Beatrice Birkebo.

Sedan kom även 2-0 med tio minuter kvar, snyggt kontringsmål av Maja Kööhler, när gästerna flyttade upp i sin jakt på kvittering. – Det gör de snyggt, sa Torben Christiansen, besviken tränare i Skoftebyn.

Wargön följde spelplanen, där det ingick att hålla ett extra öga på Irena Bliznac. – Och sedan anföll vi på andra kanten, sa Johan Engström.