Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Lucas var rekordsnabb

Som traditionen bjuder har inomhussäsongen inletts med Adventsspelen i Friidrottens hus I Göteborg. Bergaströms Lucas Bohlin fortsätter att visa snabbhet, och var tvåa på 200 meter med fina 24.73, vilket också är nytt klubbrekord i både P15-klassen och för seniorer.

Men Lucas var snabb även på kortare distanser, och sänkte sitt personbästa på 60 meter, där det blev 7,67 och en plats till finalen.

Men där det tyvärr inte blev någon start för den snabbfotade Bergaströmaren.

En av hela tävlingens mest överlägsna segrare var Emilia Wernerliv, från Tingbergs AIS, med sina 10.14 i kula i flickor 10. Hon var ensam att ta sig över tiometerslinjen, men också ensam över både åttan och nian.

Det var inte långt borta att det blivit seger även för Linnéa Fohlén-Gladh, från Trollhättans FIK, som bara var elva centimeter från segern med sina 6.13.

Här vann Elin Björn, från Bohus IF, och kanske är det så att den färska Bohushallen är en orsak till att man fått fram så många duktiga i just Bohus.

Mångsidige Daniel Adolfsson, TAIS, var flitig i P14-klassen, och var trea både i kula (10.60) och stav (1.60) som sina främsta placeringar.

Och det var nära att även David Adolfsson, som tävlar i P12, hade tagit sig till pallen. Han var fyra med 8.46 i tresteg.