Bra insats. KFUM Trollhättan F05-lag slutade trea i helgens Göteborgs cup.
Bra insats. KFUM Trollhättan F05-lag slutade trea i helgens Göteborgs cup.

Lyckat cupspel för KFUM F05 i Göteborg Cup

Helgen 9-11 september spelades årets Göteborg Cup på konstgräsplanen i Serneke Arena, Göteborg. KFUM Trollhättans F05-lag nådde semifinal efter en fin insats.

ANNONS
|

I år deltog 30 F05-lag från Sverige och Danmark i turneringen. KFUM Trollhättanlottades in i en tuff grupp med Kristianstad, Önnered grön, Heid och Baltichov som moståndarlag. Efter fredagens och lördagens grundspel stod KFUM Trollhättan som gruppvinnare, mycket tack vare ett otroligt bra försvarsspel där alla i laget spelade på sin allra bästa nivå.

Under söndagen var det så dags för A-slutspel. I kvartsfinalen stod ett Kungälv med duktiga anfallsspelareför motståndet. Men KFUM Trollhättans vassa försvarsspel stoppade anfallen. Det blir vinst med 12-5 för KFUM Trollhättan.

I semifinalen väntade ytterligare ett av Önneredslag: Önnered vit. Efter en jämn och spännande match fick blev det förlust 4-7 och KFUM Trollhättan slutade därmed delad 3:a i cupen. Förra året kom laget tvåa i turneringen.

ANNONS

Spelhelgen som helhet blevriktigtbra, med bra motstånd ibådegruppspels-, och slutspelsmatcherna. Särskilt bra fungerade försvarsspelet.

Nu väntar en höstmed träningar, träningsmatcher och seriespel och - förhoppningsvis - även en platsi Hellton Cup i november.

ANNONS