Segerlaget. Matilda Berglund, Elin Karlsson, Catarina Hansson, Mathilda Henriksson, Emelie Velsaco, Ida Toresson, Lisa Lindblom, Alice van den Berg, Ebba Hällsås, Amanda Keränen, Selma Custovic, Moa Wallin och Laila Dervisevic

Seger för KFUM:s A-flickor

På söndagskvällen spelade KFUM Trollhättans A-Flickor seriematch i Torsbohallen. Det blev seger med 20-11 mot Skövde HF.

|

Det var lite att komma tillbaka till där man en gång började med handbollen eftersom klubben annars spelar matcher i Arena Ävlvhögsborg.

Men hemma i Torsbohallen inledde KFUMs tjejer med ett tufft och stabilt 6-0-försvar. Skövde HF hade bra tempo och snabba fötter, men KFUMs tjejer stod rätt. Målvakten Alice van den Berg tog hand om de skott som trots allt producerades av gästerna.

Framåt var det lite spänt inledningsvis med ett antal tekniska fel när man "nästan" nådde fram med sista passet. Det var dock ett bra tryck och luckor uppstod så att man kunde gå till halvleksvila med ledning 10-4.

Andra halvlek blev bättre vad gäller att lösa upp motståndarnas försvar och inte minst visade KFUM Trollhättan stor bredd genom totalt nio olika målskyttar och mål från samtliga positioner.

Det blev till sist seger med 20-11 mot Skövde HF.