Bianca Salming. Arkivbild.
Bianca Salming. Arkivbild. Bild: FREDRIK SANDBERG /TT

von Eckermann och Salming sommarpratar

Henrik von Eckermann och Bianca Salming finns med bland årets sommarpratare. I juli kommer de svenska idrottsstjärnorna att dela med sig av sina liv i Sommar i P1.

ANNONS

OS-guldmedaljör, världsmästare, världsetta och nu sommarpratare – Henrik von Eckermanns meritlista blir allt längre.

Den 10 juli får lyssnarna höra hoppryttaren berätta om sin filosofi i livet,

"Bra resultat och framgång är något man ska sträva efter, inte samla på. Målen ska vara tydliga och möjliga att uppnå. Som när jag fick frågan om att vara Sommarvärd och svarade: 'Ja, om jag vinner Världscupfinalen'.", säger von Eckermann i ett pressmeddelande.

Friidrottaren Bianca Salmings liv vändes upp och ned när pappa Börje Salming diagnostiserades med ALS och senare dog i sjukdomen. I sitt sommar den 4 juli pratar hon om den tuffa perioden.

ANNONS

"Jag ska prata om det som varit en konstant och tryggheten i mitt liv – idrotten. Och hur den blev min räddning i sorgen."

Även den före detta fotbollsspelaren, nu expertkommentator, Hanna Marklund finns med på listan över årets sommarpratare. Hennes program sänds den 20 juli.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS