Ljubomir Vranjes blir sportchef i Flensburg. Arkivbild.
Ljubomir Vranjes blir sportchef i Flensburg. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Vranjes blir chef i "Gottes" klubb

Ljubomir Vranjes är tillbaka i tyska handbollsklubben Flensburg. Den före detta landslagsstjärnan blir sportchef från och med nästa säsong, bekräftar storklubben på sin hemsida.

ANNONS

Vranjes har både spelat för och tränat Flensburg, och sex år efter att ha lämnat klubben bakom sig är han tillbaka.

"Det är en ära för mig att få arbeta för SG igen och att hjälpa till att bygga något nytt. Jag är väldigt glad och tacksam för det förtroende som klubben har gett mig. Jag kommer att leva SG igen", säger Vranjes till klubbens hemsida.

Vranjes kommer närmast från franska ligafemman Nimes, där han varit tränare. I den nya rollen kommer han att jobba nära huvudtränaren Nicolej Krickaus.

"Ljubomir Vranjes tillför en enorm internationell expertis till Flensburg. Han har goda kontakter i hela Europa och har mycket erfarenhet – inte minst från sina tidigare sejourer i Flensburg. Dessutom är han en beprövad handbollsexpert och har ett öga för unga talanger", säger Holger Glandorf, vd för Flensburg.

ANNONS

I Flensburg spelar svenskarna Jim Gottfridsson och Anton Lindskog. Laget ligger just nu fyra i Bundesliga.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS