Mika Zibanejad är spelklar efter att ha varit sjuk i covid-19. Arkivbild.
Mika Zibanejad är spelklar efter att ha varit sjuk i covid-19. Arkivbild. Bild: Gerry Broome/AP/TT

Zibanejad spelklar efter covid-19

ANNONS

Mika Zibanejad är klar för spel i New York Rangers säsongspremiär i natt, meddelar NHL-klubben på Twitter.

Den svenske stjärnan berättade i måndags att anledningen till hans frånvaro under träningslägret var att han testat positivt för covid-19.

– Jag var borta i ett antal dagar och gick igenom och följde regelverket. Jag har åkt skridskor på egen hand och nu har jag gjort min första träning med laget. Det kändes bra, sade Zibanejad då.

Det var dock oklart om han skulle kunna spela i nattens hemmamatch, derbyt mot NY Islanders. Men tränaren David Quinn bekräftar att Zibanejad finns med.

Zibanejad, 27, gjorde förra säsongen mest poäng av alla svenskar i NHL – 75 – och var Rangers bäste målskytt med 41 fullträffar.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS