Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

På onsdagskvällen omhändertog polisen en berusad man på vid resecentrum i Trollhättan. I samband med detta blev mannen våldsam och han hotade sedan polisen när han befann sig i arresten.  Bild: Jari Välitalo
På onsdagskvällen omhändertog polisen en berusad man på vid resecentrum i Trollhättan. I samband med detta blev mannen våldsam och han hotade sedan polisen när han befann sig i arresten. Bild: Jari Välitalo

Man hotade polis i arresten

På onsdagskvällen skulle polisen ta hand om en berusad man på resecentrum i Trollhättan. I samband med detta blev mannen våldsam och han hotade senare polisen i arresten.

Det var strax efter klockan 18 på onsdagen som polisen befann sig på resecentrum i Trollhättan. Där fanns en berusad man som polisen bestämde skulle få följa med till stationen för tillnyktring.

– I samband med att polisen omhändertar mannen så blir han våldsam och utför våldsamt motstånd. Det var stök och bök att få in honom, säger Mathias Hasselström, jourhavande förundersökningsledare vid polisen.

Mannen, som är i 45-årsåldern, uttalade sedan flera hot mot polisen när han var i arresten. Han fick stanna över natten för att nyktra till, och släpptes sedan tidigt på torsdagsmorgonen.

– Åklagaren bestämde att han skulle släppas eftersom det inte fanns någon anledning att anhålla honom, säger Hasselström.

Mannens misstänks för hot mot tjänsteman.