”Vi saknar en restaurang med mysig och ombonad miljö där man gärna tillbringar en kväll med goda vänner med att äta och dricka gott”, tycker skribenten.
”Vi saknar en restaurang med mysig och ombonad miljö där man gärna tillbringar en kväll med goda vänner med att äta och dricka gott”, tycker skribenten. Bild: Tomas Oneborg/SvD/TT

Begränsat restaurangutbud i Vänersborg

Invånarantalet i Vänersborg torde öka hela tiden med ny bebyggelse, men restaurangutbudet hänger inte med i utvecklingen, menar skribenten.

ANNONS
|

Invånarantalet i Vänersborg torde öka hela tiden med ny bebyggelse på Holmängen, runt Quality Hotel, Korseberg, Elisabeths Port, kommande på Sanden och så vidare. Restaurangutbudet hänger dock inte med i utvecklingen och är mycket begränsat, till exempel jämfört med Trollhättan.

Det finns i Vänersborg bland annat en stor grupp äldre som har mycket tid och hyfsade resurser för att umgås med sina vänner i restaurangmiljö. Vi saknar en restaurang med mysig och ombonad miljö där man gärna tillbringar en kväll med goda vänner med att äta och dricka gott. Kanske till och med bara ta ett glas vin med tillbehör.

ANNONS

Jag förstår att det kräver en samsyn från fastighetsägare och entreprenör om att en satsning på en sådan lokal skulle vara lönsam, men min tro är att så skulle vara fallet.

Håkan P

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS