tjäna pengar
Det är alltid viktigt att det finns stora skillnader i samhället så att de som väljer att vara mer företagsamma blir belönade för detta, menar skribenten. Bild: JESSICA GOW / SCANPIX

Fantastiskt om drömmen bland unga är att tjäna pengar

Om alla som går ur skolan blir kommersiella och börja tänka som entreprenörer kommer hela Sverige att gå framåt, menar David Jansson.

ANNONS
|

Replik på ”Styr politiken ekonomin eller är det tvärtom?”.

Konsumtionssamhället måste fortsätta att utvecklas och om den dominerande framtidsdrömmen bland unga är att tjäna pengar är det fantastiska nyheter!

Om alla som går ur skolan blir kommersiella och börja tänka som entreprenörer kommer hela Sverige att gå framåt och den alltid trötta och skrikande vänstern att försvinna från den politiska kartan. Vilket vore fantastiskt då risken för att det fullständiga haveri som har fått pågå under så många år inte kommer att kunna återupprepas.

Det är alltid viktigt att det finns stora skillnader i samhället så att de som väljer att vara mer företagsamma blir belönade för detta.

ANNONS

Varje dag har du ett val, antingen så är du I-or eller så är du Tiger. Vill du ha ett bättre liv? Bra stå på egna ben och förbättra din egna livssituation! Bort med gnället och börja leverera helt enkelt.

Skatterna måste sänkas för dem som är flitigast så vi kan få mer rättvisa i samhället och alla typer av bidrag/ersättningar måste bort (förutom pensioner och sjukersättningar till svenskar såklart).

Marknaden driver samhällsutvecklingen framåt och det är dags att lägga ut alla icke kärnverksamheter inom det offentliga på Tradera.

Nu har arbetet påbörjats med att städa upp Sverige efter den förra alliansregeringen och den rödgröna röran, vilket innebär att för alla Sverigevänner som vaknar upp varje morgon och aktivt väljer att vara Tiger ser framtiden ljus ut!

David Jansson

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS