Ronnums herrgård
Jag tänker att om man lägger ihop alla de "utflykter" de sittande folkvalda gör för "sammanträde", så blir den summan betydligt högre än den som Bengtsson fick, menar signaturen. Bild: Andreas Olsson

Sånt är livet – det finns alltid bra och dåligt

Stöld från staten? Det pågår varje dag, även från våra folkvalda som sitter och styr, när de åker på "sammanträde" till bland annat Ronnums herrgård i Vargön, uttrycker signaturen.

ANNONS
|

Replik på ”Helt otroligt att Bengtsson inte har dåligt samvete”.

Jag håller med Fredrik Hofflander i insändaren om Bengtsson. Det är ju inte många som blir dömda som blir intervjuade och får sagt vad de vill. Var tog de andra vägen som var med och gjorde detta? De som blev friade? Jag tror inte att de var oskyldiga, så varför var inte de också dömda?

Stöld från staten? Det pågår varje dag, även från våra folkvalda som sitter och styr, när de åker på "sammanträde" till bland annat Ronnums herrgård i Vargön. Där de lade ut x antal tusen för att ha "sammanträde". Jag tänker att om man lägger ihop alla de "utflykter" de sittande folkvalda gör för "sammanträde", så blir den summan betydligt högre än den som Bengtsson fick.

ANNONS

Då hördes inte insändaren av och talade om slöseri med skattemedel? Sen kan vi inte bara "lalla runt" och bara se bra nyheter i TTELA, när både Sverige och världen ser ut som den gör? Eller tycker insändaren verkligen att vi bara ska ha "bra nyheter" och inte beröra vad som händer i Sverige och världen?

Vad blir det för nyheter som kommer fram då och vad säger insändaren om alla de som börjar ett lagligt liv och sen glider över till ett olagligt? Ska TTELA inte skriva om dem heller? Eller de som gör tvärtom, går från ett olagligt leverne till ett lagligt? Eller när till exempel bandylaget förlorar, ska det inte skrivas om det då? Det måste väl vara dåliga nyheter?

Så var går gränsen för insändarens dåliga nyheter? Nej, sätt dig i ditt boende och läs en bok där allting är bra och det inte finns några bovar eller annat "dåligt" som kommer fram, så du inte blir berörd för mycket.

För så är livet, det kommer alltid att vara bra och dåliga människor som lever runt oss och det är bara att acceptera att en del kan ibland bli intervjuade.

Också skattebetalare och nyfiken på alla nyheter

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS