Stökiga lektioner på Nordic International School

Åtta till nio brandlarm utlöstes i höstas under en kort period på grund av ofog. Lägg därtill en brand på en av toaletterna, menar ”En besviken pappa”.

ANNONS
|

Jag är pappa till elev som går på Nordic International School i Trollhättan. Vårt barn berättar om stökiga lektioner, ständigt frånvarande ordinarie lärare. Åtta till nio brandlarm utlöstes i höstas under en kort period på grund av ofog. Lägg därtill en brand på en av toaletterna.

Vi som många andra lockades av skolans marknadsföring som en skola med ordning och disciplin. En marknadsföring som tyvärr inte visade sig stämma. Vi tittar nu på möjligheter att lämna Nordic International School efter denna terminen.

En besviken pappa

LÄS MER:Skolinspektionens vändning – nu får friskolan etablera sig i Trollhättan

LÄS MER:Hård kritik mot debatterade friskolan – lärare larmar

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS