Svamp, vegetariskt, vegan, mat, recept
Vad är det med veganer? Anser de inte att alla ska ha sin fria vilja att äta vad de vill? Det undrar insändaren. Bild: Therese Elgquist

Vad är det med veganer?

Är de så osäkra på sin kost att de hela tiden måste tvinga andra att också äta den? Det undrar Lennart.

ANNONS
|

Vi ska visst bli veganer allihop enligt ett proffs på människors mat, alltså en vegan. Speciellt i jul. Då kommer vi att rädda djur, vår hälsa och troligen planetens överlevnad. Troligen ett tag eller tills veganen dör som alla andra som i stället har ätit kött.

Vad är det med veganer? Anser de inte att alla ska ha sin fria vilja att äta vad de vill? Det är ständigt artiklar och påpekande från veganer vad alla andra ska göra. Är de så osäkra på sin kost att de hela tiden måste tvinga andra att också äta den?

ANNONS

Jag ser aldrig några artiklar från köttätare som talar om att det är fel att äta bara veganskt. Risken för bristsjukdomar är väl då ganska stor eftersom en vegan inte lyssnar på någon om vitaminer och näringsämnen utan bara går efter sin egen tro och vad andra likasinnade säger.

Lennart

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS