Lödöse Hemtjänsten i Lilla Edet och Lödöse. Brukare och hemtjänstpersonal
Är det inte så att Lilla Edets kommuns styrande borde slagit sina kloka huvuden ihop och fundera två gånger innan man under åren som gått tagit på sig utgifter? Det undrar skribenten 65 plussare. Bild: Stefan Bennhage

Varför har kostnaderna ökat i Lilla Edets kommun?

Lilla Edets kommuns styrande borde slagit sina kloka huvuden ihop, menar skribenten 65 plussare.

ANNONS

Replik på ”Kraftig höjning av hemtjänst väntar i Lilla Edets kommun

”Betalar för varje enskild timme” i hemtjänsten säger Lilla Edet kommuns omsorgsförvaltning i en kommentar till en bekymrad anhörig angående höjda hemtjänstavgifter. Längre ned i omsorgsansvarigas försvarstal sägs att kostnaderna i kommunen har ökat och det hade gett en ökad utgift för hemtjänst, även utan ett nytt system.

Kostnaderna har ökat? Vad beror det på? För vidlyftiga affärer av kommunen kanske? Tänk bara på miljonaffären av Lödöse varv! Är det inte så att Lilla Edets kommuns styrande borde slagit sina kloka huvuden ihop och fundera två gånger innan man under åren som gått tagit på sig utgifter av olika slag, som sammantaget intet tjänat innevånarna?

ANNONS

65 plussare

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS