Troligen ligger det inget brott bakom Amela Kalacs död, säger polisens utredare.
Troligen ligger det inget brott bakom Amela Kalacs död, säger polisens utredare. Bild: Andreas Olsson

Polisen: Troligen inget brott bakom Amelas död

Troligen ligger det inget brott bakom Amela Kalacs död, säger polisens utredare till P4 Skaraborg. Trots det lägger man ännu inte ner förundersökningen om mord.

ANNONS

Amela Kalac försvann i Grästorp den 14 februari. En man från Uddevalla häktades, misstänkt för människorov ett par dagar senare. Den 5 mars hittades en kropp i ån Nossan, som obduktionen visade var den försvunna Amela Kalac.

Mannen som suttit häktad släpptes i måndags, eftersom det inte längre finns några misstankar mot honom. Nu meddelar alltså polisen att det troligen inte ligger något brott bakom Amela Kalacs död. Men eftersom det ännu inte går att helt utesluta brott, låter man förundersökningen fortfarande vara öppen, tills det är gjort.

TTELA söker åklagare och utredande polis.

LÄS MER:Polisen bekräftar: Det är Amela som hittades i Nossan

LÄS MER:Häktad man misstänkt för människorov i Grästorp släppt

LÄS MER:Amelas pojkvän Haris: ”Hon var helt perfekt i mina ögon”

Texten uppdateras.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS