Adam Levine har köpt Rob Lowes hus

LYXHUSET: Sångaren från Maroon 5, Adam Levine och hans fru supermodellen Behati Prinsloo har nyligen köpt ett hus i miljardklassen. Det innehåller bland annat 20 rum, har nio öppna spisar och ett stort poolområde. Huset ägdes fram till nyligen av skådespelaren Rob Lowe, känd från bland annat ”Youngblood” och ”Vita Huset”.

ANNONS

Adam Levine från Maroon 5 och hans fru supermodellen Behati Prinsloo har köpt skådespelaren Rob Lowes tidigare bostad i Montecito, Kalifornien, detta enligt toptenrealestatedeals.com. För en bostad på 930 kvadratmeter fick paret betala nästan en halv miljard kronor.

Huset byggdes 2009 åt familjen Lowe-Berkoff, och har sex sovrum och elva badrum, stora och ljusa vardagsrum, flera matsalar. Köket är ett stort familjekök med dubbla diskhoar, en frukostbar, mycket förvaring och en matplats. Det finns ytterligare ett kök i huset som passar om man har mycket gäster och hyr in en kock eller två.

I huset finns också ett kontor, ett bibliotek och musikrum med bar, gym, ett vinrum för förvaring av en stor mängd flaskor, och en hemmabio – totalt ska det vara 20 rum. Där finns också nio öppna spisar varav en i det stora sovrummet.

ANNONS

Terrass med öppen spis och tv

Tar man klivet ut på baksidan möts man av en enorm gräsmatta som passar för olika aktiviteter, men som också måste ta mycket lång tid att klippa. Där räcker det inte med en robotgräsklippare. Innan man går ut på gräset finns en stor terrass som löper längs med hela långsidan av huset. Vid ena sidan är det byggt en öppen spis att hänga vid.

Apropå öppen spis, på utsidan och under tak, finns ett vardagsrum med flera soffor, matbord, tv och en öppen spis.

På tomten finns ett gästhus med två sovrum, ett poolhus med sovrum och personalutrymmen och ett utomhuskök. Ett stort poolområde med pool och jacuzzi, en tennisbana med utsiktsplats, en koi-damm och ett grönsaksträdgård.

LÄS MER:Alexander Skarsgård säljer sin lägenhet i New York

LÄS MER:Unikt hus i New York är till salu

LÄS MER:Världens dyraste hem till salu

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS